Hvalpe:

 

Vi har fået hvalpe. Der er desværre ikke flere ledige.

Nyt kuld er planlagt til starten af maj.

Nye kuld planlægges løbende gennem forår 2017/sommer 2017.

 

X-kuldet

 

 

Billede af A-kuldet

 

Vores hvalpe leveres med DKK stamtavle*, er chippet og registreret i Dansk Hunderegister. Endvidere har alle vores hvalpe gennemgået vores kendte socialiserings program som strækker sig fra de bliver født til den dag de flytter. Med hver hvalp følger der en omsorgspakke, litteraturpakke og evt. hvalpepakke. Alle hvalpe leveres nyvasket og evt. klippet, alt efter ejers ønske. Vores hvalpe er slagsklare fra de er 8 uger gammel.

Pris:

Alle hvalpe koster 9000kr

SmileyCentral.com

Omsorgspakken (obligatorisk, kan ikke fravælges):

Omsorgspakken er en sundhedspakke der indeholder 2 gange Herpes vaccination af hvalpenes mor i drægtigheds perioden for at sikre at hvalpene bliver født uden sygdommen Herpes. Den indeholder endvidere 3 gange ormekur til hvalpen (3, 6 og 8 uger), sundhedstjek inkl. attest ved dyrlægen som er under 7 dage gammel på købs/salgs dagen og Puppy DP vaccination.


Litteraturpakken (obligatorisk, kan ikke fravælges):

Som navnet siger indeholder denne pakke alt mulig slags læsestof der har noget med hunde at gøre, det være sig træning, sundhed og sygdom osv. Pakken indeholder vores kendte hvalpemappe hvor der står alt hvad der et værd at vide om at have hund, træning, sundhed og sygdom, gode råd og en udførlig beskrivelse af pasning og pleje ved en Löwchen. Piecer fra dyrlægen om sundhed og sygdom, piecer fra DKK omkring organisationen som helhed, og det træning der tilbydes på udvalgte DKK træningspladser. Endvidere indeholder pakken et nummer af DKK’s medlemsblad HUNDEN og 2 numre af bladet Vi med Hund.


Hvalpepakken** (valgfrit, kan helt eller delvist fravælges):

Hvalpepakken indeholder alt hvad man har brug for lige når man anskaffer sig en hund. Så er man fri for besværet med at skal ud og købe alt lige inden man får hunden hjem.

Pakken indeholder følgende: foder, vådfoder, halsbånd, line, sele, mad og vand skål, transportkasse, tæppe til kassen, hundekurv, tæppe, tennisbold, tyggereb, pivedyr, plysdyr, kong, aktivitetsbold, shampoo, balsam, super sug klud, høm-høm poser, høm-høm dispenser, børste, kam, carde, tægetang, blandet tyggeting og godbidder, opbevaringsglas og en pose trænings godbidder. Billeder af hvalpepakken kan ses her.

 

* Alle hvalpe sælges kun med stamtavle, den kan ikke fravælges. Stamtavlen er hundens identitets papirer og skal følge hunden hele dens liv.

** Bemærk, hvalpens pris er den samme uanset om hvalpepakken fravælges, hvalpepakken er kun en gratis service fra vores side og har intet med hvalpens pris at gøre.