Om os:

Vi er et lille Löwchen stueopdræt, der går op i hundens sundhed, velfærd og pleje. Vi er meget kritisk hvad angår foder, vi foder kun med det bedste og det mener vi er Techni-Cal og BARF(råt kød og grønt). Fordi det giver en glad og tilfreds hund med en smuk pels, og godt helbred. Vores hunde er en del af familien, og må opholde sig over det hele. Og om natten sover de sammen med os i soveværelset. Vi går også meget til træning for at de skal være sammen med andre mennesker og hunde. Vi begynder i en meget tidlig alder at køre bil med dem, for at de skal vænne sig til det, og for at de skal være trygge ved det. Så de ligefrem glæder sig til at komme ud og køre, for vi tager jo meget på udstilling. Vi har allerede været på en del udstillinger, hvor vores hunde har fået fine placeringer og dommerudtagelser. Vores mål er at avle Löwchen der lever så meget op til racestandarten som overhoved muligt. For at det skal kunne lykkes skal avlshundene være efter gode linier, og være så racetypiske som muligt. Og hvem kan bedre bedømme det end en erfaren dommer? Derfor går vi meget op i hvad kritik og placering vi får på vores hunde. Og vi avler ikke på noget der er i strid med standarten. Vi avler heller ikke på hunde der for unge eller gamle; for nært beslægtet eller syge. Inden hvalpene forlader os bliver de gennemgår de en gang socialisering, hvor de bl.a. lærer at gå i snor, køre bil, se andre mennesker både store som små, unge som gamle, og de kommer ud og se nye omgivelser dag på dag, de lærer også nye lyde at kende og det gør det også lettere for hvalpen at falde til i et nyt hjem.

 

 

Mig og Annabell

 

Jeg hedder Jeanette og er 18 år. Da jeg fik min første hund havde jeg bare ingen viden om hunde. Men min interesse blev vækket for hunde og jeg begyndte at læse om dem og studere dem. Fra da vidste jeg at jeg ikke længere kunne leve uden de små løver men en var ikke nok. Allerede dengang havde jeg planer om en kennel så jeg anskaffede mig flere. Arbejdet med dem er sjovt for de giver en så meget igen. Jeg håber at jeg med tiden kommer op og mænge mig med de store for det er min drøm.

Jeg hjælper med at sammensætte kosten og træner hundene. Jeg lære dem at sidde, ligge og at stå. De lærer også at gå spor og at gå fint på udstilling. Jeg holder også deres pels og klipper dem. De skal altid se godt ud. Det er vigtigt for mig at hundene har det godt og det har de ikke hvis pelsen ikke bliver holdt. Derfor vil jeg også gerne være hundefrisør. Og hjælpe ejerne hvis de ikke selv kan holde pelsen.

 

 

Bruno med løverne

 

Hej jeg hedder Bruno. Jeg gik ind i hundeverdenen da jeg var 57 år, da min datter fik sin første hund. En Löwchen som er en skøn race men desværre er der ikke så mange der opdrætter denne race. Da blev min datter og jeg enige om at starte et lille stueopdræt, for at få flere af de små pragtfulde løver. For de kræver ikke så meget plads og er meget lærenemme og er nem at omgås af både børn og voksne. Så i dag har vi vores egen lille kennel, hvor vi deles om arbejdet med hundene og træning af dem. Det er et spændende arbejde som vi begge går op i med liv og sjæl og vi elsker de små løver.

louis vuitton outlet Louis Vuitton Outlet jordan 6 sport blue louis vuitton outlet jordan 3 sport blue louis vuitton outlet sport blue 3s cheap louis vuitton sport blue 6s beats by dre cheap cheap jordans lebron 12 louis vuitton outlet jordan 6 sport blue foamposites sport blue 3s history of jordan 6s cheap jordan shoes history of jordan 6s michael kors outlet sport blue 3s lebron 12 kate spade outlet michael kors outlet cheap jordan shoes Nike KD VII cheap jordan shoes Louis Vuitton Outlet foamposites for sale history of jordan 6s louis vuitton outlet history of jordan 6s louis vuitton outlet louis vuitton outlet cheap jordans jordan 3 sport blue coach outlet online louis vuitton outlet coach factory outlet online jordan 6 history of Jordan